Autor Waterpolo
4 Agost 2014 a 16:00

Convocatòria per a la FINA World Cup Femenina

Hi ha tres jugadores del CN Sabadell

Imatge de la web de la Real Federación Española de Natación

Imatge de la web de la Real Federación Española de Natación

El seleccionador espanyol de waterpolo femení Miki Oca ha desvetllat quines seran les 13 jugadores i el cos tècnic que s’endurà a la competició FINA World Cup Femenina que es disputarà a Rússia, entre el 12 i el 17 d’agost. Les jugadores han quedat convocades per avui a les 12.00h al CAR (Centre d’Alt Rendiment), on s’exercitaran fins divendres.

L’equip compta amb sis de les guanyadores de la medalla d’or de l’Europeu de Budapest, i s’ha reforçat amb jugadores joves, totes elles presents en la preselecció de l’Europeu. Entre les seleccionades hi ha tres jugadores del CN Sabadell.

Les jugadores convocades són les següents: Marta Bach Pascual, Paula Chillida Esforzado, Anna Espar Llaquet, Clara Espar Llaquet, Patrícia Herrera Fernández, Helena Lloret Gómez, Lorena Miranda Dorado, Beatriz Ortiz Muñoz, Matilde Ortiz Reyes, María Elena Sánchez González, Roser Tarragó Aymerich i Laura Vicente Zúñiga.

Pel què fa a l’equip tècnic, l’entrenador serà Xavi Pérez, l’entrenador de porteres Ángel Andreo, el fisioterapeuta Óscar Muncunill, i l’àrbitre, Jaume Teixidó Bermúdez.

Switch to mobile version