Autor Cultura
26 Agost 2014 a 17:00

Concurs d’entrepans a la Festa Major de Sant Quirze

S’espera una trentena de participants

Imatge del web de l'Ajuntament de Sant Quirze

Imatge del web de l’Ajuntament de Sant Quirze

El pròxim 31 d’agost a les 16.30h a l’avinguda Pau Casals, se celebrarà la tercera edició del concurs d’entrepans, una de les activitats més populars tradicionalment de la Festa Major de Sant Quirze del Vallès, que fa tres anys l’Associació de Comerciants va voler recuperar. .

El concurs d’entrepans és una demostració d’enginy i gastronomia on més de trenta participants, mitjançant una temàtica lliure, demostren com amb un entrepà es pot fer un menjar d’allò més impactant. Hi ha quatre categories: l’entrepà més gran, el més original, el més bo i el més equilibrat dietèticament.

Per cada categoria hi haurà un primer, un segon i un tercer premi. Les recompenses seran vals de regal o de descompte dels diferents establiments del municipi que patrocinen el concurs. Així mateix, hi haurà un sorteig de regals, oferts també pels patrocinadors. A més, tots els participants podran gaudir d’un esmorzar a un dels establiments.

Les recompenses s’entregaran a partir de les 18.00h i també es repartiran els diferents entrepans per tal que el públic assistent pugui degustar-los.

Per poder inscriure’s, s’ha d’enviar un mail a la direcció concurs_entrepans@hotmail.com, fent constar el nom del participant, el títol de l’entrepà i un telèfon de contacte.

Per a més informació podeu visitar l’enllaç següent: http://www.concursentrepans.com/.

Switch to mobile version