Autor Societat
13 Agost 2014 a 17:00

Comunicat de l’Ajuntament de Sabadell en relació amb el vídeo sobre  l’actuació d’un agent de la Policia Municipal 

Vol expressar la confiança en el cos de Policia Municipal

Ajuntament de Sabadell

Ajuntament de Sabadell // Foto: Sergi Colomer

Arran del vídeo que s’ha publicat al YouTube, sobre l’actuació d’un agent de la Policia Municipal, l’Ajuntament de Sabadell ha obert un expedient d’investigació per aclarir els fets i determinar les accions a portar a terme.  L’Ajuntament de Sabadell lamenta que un dels agents de la Policia Municipal respongués a la provocació de la persona que estava gravant el vídeo amb uns comentaris que no corresponen als valors, honorabilitat i bon procediment del cos de la Policia Municipal. Amb aquest comunicat l’Ajuntament també vol expressar la total confiança amb els valors de servei i proximitat de la Policia Municipal i de tots els agents que la componen.
Segons les accions policials, els fets van tenir lloc el dia 12 d’agost a les 7’50 del matí quan els Mossos d’Esquadra van requerir la presència dels agents de la Policia Municipal per fer una prova d’alcoholèmia al conductor d’un vehicle que circulava a alta velocitat per la ronda d’Europa. En les proves efectuades, el conductor del vehicle superava la taxa d’alcohol permesa.
Podeu veure el vídeo en aquest enllaç.
Switch to mobile version