Autor Societat
18 Agost 2014 a 15:00

Clouen els treballs de renovació a la Gran Via

S’han realitzat reparacions a 45 zones del tram

Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Aquesta setmana han finalitzat les reparacions a la Gran Via que s’havien portat a terme per tal de millorar les condicions del ferm de la calçada. Aquestes actuacions van començar el passat dia 4 d’agost, i s’han realitzat treballs a 45 zones diferents distribuïdes per tota la zona vial.

Les actuacions han comportat l’arranjament de problemes puntuals on el paviment presentava patologies estructurals que dificultaven el trànsit, així com accions a zones on les patologies detectades eren de caràcter superficial però afectaven el confort de la circulació de vehicles i vianants. Les obres han tingut un pressupost d’execució de gairebé 100.000 euros i se sumen a altres actuacions que durant l’estiu s’han portat a terme per millorar carrers i vies de la ciutat, com per exemple la substitució de les reixes de captació d’aigua del carrer de Gràcia a finals de juliol.

Josep Ayuso, tinent d’alcalde de Presidència, va comentar durant una visita a les obres que “la Gran Via és una artèria de circulació bàsica per la ciutat, el seu ús és intensiu i cal fer-ne sovint el seu manteniment. Una millora per als cotxes i, especialment, per a les motos que podien patir més els esvorancs. Aquest manteniment té un cost important però es tracta d’un eix central de comunicació que mereix les millors condicions físiques per circular-hi”. Ayuso també va voler agrair als usuaris de la Gran Via “la seva paciència enfront les possibles molèsties, mínimes, que s’han causat durant aquests dies”.

Seguint la línia, el regidor d’Espai Públic, Cristian Sánchez, va explicar que “l’execució de les obres ha estat modèlica, tant en el sentit de fer-se a l’agost pel menor volum de vehicles, com pel poc temps en què s’han realitzat gràcies a què han estat uns treballs molt intensius i ben coordinats per facilitar la circulació de vehicles”.

Cal recordar que està previst que el pròxim 21 d’agost es realitzi la reparació de desperfectes en la calçada de l’avinguda de Matadapera, en el tram entre els carrers de l’Alcalde Ribé i de la Bonaigua per tal d’optimitzar les condicions de circulació dels vehicles mitjançant un tall de trànsit en aquesta avinguda durant tot el dia

 

 

Switch to mobile version