Autor Cultura
29 Agost 2014 a 16:00

Brams i Al Quadrat, entre els concerts de les Barraques de Sant Quirze

Enguany les Barraques compleixen 10 anys

Al Quadrat // Imatge de la web de l'Ajuntament de Sant Quirze

Al Quadrat // Imatge de la web de l’Ajuntament de Sant Quirze

La Festa Major de Sant Quirze d’enguany comptarà amb un gran cartell de concerts, a més de les ja habituals Barraques – enguany compleixen 10 anys -, que estaran ubicades al Parc de Can Feliu, amb una programació festiva adreçada sobretot al jovent del poble.

Divendres les Barraques obriran a les 10 de la nit, i hi haurà l’actuació de la mítica formació catalana, Brams, que presenta el seu últim disc, Anem tancant les portes a la por. Altres actuacions seran Banana Beach i la sessió del Dj local Julestheriten.

Dissabte a les 10h del matí arrencarà La Villa, amb 12h seguides de sessions de Dj per a tots els públics. Al migdia hi haurà activitats populars per al jovent: la IX Macarronada Popular, partides de bitlles catalanes, el IX concurs de força i resistència, el IX concurs de TiTius, el IX concurs de cançó de Festa Major i una activitat que s’estrena enguany, un Megatrivial sobre Sant Quirze del Vallès. Totes aquestes activitats duraran fins la nit, quan tornarà la música en directe amb els concerts de Masia VandalsAl QuadratEl Son de la ChamaDj. Fattys.

La Coordinadora de Barraques, que s’encarrega d’elaborar la programació, està formada per diversos grups i entitats juvenils del poble, i any rere any es consolida com un dels actes més populars per al jovent de Sant Quirze.

Switch to mobile version