Autor Economia
10 Agost 2014 a 14:00

Banc Sabadell incrementa un 7% el finançament a nous projectes d’empreses

Han concedit un total de 16.544 milions d’euros

Imatge cedida per Banc Sabadell

Imatge cedida per Banc Sabadell

Banc Sabadell va llençar el mes de febrer la campanya Creure, amb la finalitat d’impulsar el finançament de les empreses que presentin nous projectes mitjançant un compromís clar en el sector financer, i és que l’entitat es va proposar respondre en un termini màxim de 7 dies.

La campanya té com a objectiu afavorir als empresaris futuristes, generant oportunitats. És per això, que el director adjunt de l’entitat Carlos Ventura, va destacar en la presentació de la campanya “la virtut dels empresaris amb ganes d’emprendre i aportar valor a la societat”. I hi va afegir: “La millor manera és oferint-los un compromís ferm i sòlid, com és el fet de donar resposta en un període màxim de 7 dies laborables a les sol·licituds de crèdit que ens facin, de manera que som el primer banc del país que fa públic explícitament aquesta responsabilitat”.

Entre el febrer i el juliol, el banc ha complert la premissa que es va imposar, i també ha aconseguit rebaixar la resposta en 2 o 3 dies de mitjana amb més projectes que l’any anterior (de 59.327 a 63.920) i un increment del 7,3 %, superant els 16.500 milions d’euros atorgats.

En la campanya es va comptar amb els testimonis de diversos empresaris i economistes del territori que explicaven les seves experiències, en els quals trobàvem Enrique Tomás, Clemente Cebrián, Félix Tena, Manuel Teruel, Marta Seco, Albert Marcet, Jordi Mas, Míriam Ponsa i Xavier Verdaguer. Cada un d’ells detallava quins van ser els seus inicis, obstacles, encerts i errors que es van trobar a l’hora de muntar el seu propi negoci.

Switch to mobile version