Autor Futbol
12 Agost 2014 a 17:00

Altes i baixes per a la temporada 2014-2015

Importants moviments en diversos equips

Foto: Sergi Colomer

Els equips sabadellencs i de les rodalies han efectuat diversos canvis en les seves plantilles per afrontar la temporada 2014-2105.

Començant pel CE Sabadell, l’equip arlequinat ha efectuat una sèrie de fitxatges per intentar la proesa de tornar a la Primera Divisió, on va jugar per darrera vegada la temporada 1987-1988. Els reforços escollits per Miquel Olmo han estat Javier Hervás, que arriba cedit del SevillaÍñigo Eguaras, migcampista basc procedent del Bilbao Athletic; Miguel Ángel Riau, un lateral amb qualitats ofensives que ha militat en les darreres tres temporades al Cartagena, i el davanter Aridai Cabrera, que ve de l’Hospitalet. Malgrat tindrà fitxa al filial, una de les incorporacions que està tenint minuts és el qui va ser pitxitxi del grup 5 de la Tercera Divisió amb la UE RubíErnest Forgas, que ja ha disputat minuts amb el primer equip i hi tindrà una participació habitual.

El Sabadell B també s’ha reforçat per a la seva nova etapa a la Tercera Divisió. A més de Forgas, que quan no sigui convocat amb el primer equip jugarà al filial, arriben al filial arlequinat Marc Ahufinger, del CerdanyolaPol Moreno, del MasnouAlbert Merino, de la DammCesc Clotet, del JabacPol Roigé, del CornellàPau Gené, de la Grama, i dos jugadors procedents del GavàSergio Campos Oriol González.

Pel què fa al Sabadell Nord, que juga al grup 4 de la Segona Divisió Catalana, a dia d’avui encara no se li coneix cap reforç, però en canvi s’ha desprès d’alguns jugadors com Eric SernaMacaJordi DíazJosep Cartié, que marxen al CastellarLluri GranadoKevin Sebastian, que reforçaran el recent ascendit Veinti, a Rubí; i Ángel Cuello, que marxa al PD Pajaril.

Un altre equip sabadellenc que es troba en el mateix grup és la Sabadellenca, que presenta una llarga llista de moviments: Omar Figueroa, del BadiaGuillermo Munné, procedent de La Planada, fins a 9 jugadors que vénen de La Llagosta (Daniel Méndez, David Prats, Alberto Moreno, Víctor Rosas, Víctor San Antonio, Carlos Martínez i Vicente Gutiérrez), Joel Andrés del EF Base RipolletMauro Javier Petrussi del ManresaFernando Hernández del San Juan Atletic de Montcada, i dos jugadors de la categoria juvenil del CastellarFelipe Ramos Víctor Poveda.

Reforços al Cerdanyola, el Castellar i el Sant Quirze

El Cerdanyola jugarà un any més a la Tercera Divisió, enquadrat en el grup 5 juntament al Sabadell B. Les incorporacions per a la propera temporada procedeixen de diversos equips: Cuadras, de l’EuropaBarriendos Sergi Arranz, de l’HortaDani Romero del PalamósSilver de la MuntanyesaFrancis del Vista Alegre, tres jugadors procedents del Mercantil (Carlos Avilés, Estaban Rubio i Raid Essaadi); Dani Zaragoza del San CristóbalEgaña, del Sabadell B, dos del Sant AndreuJosu Melo; i Fran Fuentes del Premià de Mar. Una de les baixes destacades del club és la de David López, que jugarà amb la UE Rubí després d’haver-se frustrat el seu fitxatge pel Sant Andreu.

El Castellar, per part seva, ha incorporat més d’una desena de nous jugadors: els ja esmentats procedents del Sabadell NordDani Quesada i Brian, del Sant QuirzeCarlos Silva, del Can DeuJordi Torres, procedent del LlefiàQuim Cadafalch procedent del RipolletJoan Villaronga Marc Damas, del Sabadell B; i Samu Pérez, procedent de la UE Rubí. A més, el Castellar incorpora un nou entrenador, Toni Centella, després que David Pirri hagi fet el salt a la Tercera Divisió per entrenar el Terrassa. El Castellar juga al grup 4 de la Segona Divisió Catalana.

El Sant Quirze és un altre dels equips del quart grup de la Segona Catalana, que també ha realitzat moviments: els jugadors procedents de la Sabadellenca (Cristian Campiños, Dani Saavedra i Edu Benlliure) i del Sabadell Nord (Lluri Granado); dos jugadors del MatadeperaDavid Esteve Adrià GonzálezNil EncinasJosé González del San Juan Atlético MontcadaJonathan García Ivan Navarro, procedents tots dos del RipolletArnau Garcia del Castelldefels i Óscar Molina del San Lorenzo terrassenc. Un jugador pujarà de l’amateur B al primer equip, Kevin Silvestre.

 

Switch to mobile version