Autor Atletisme
29 Agost 2014 a 13:00

“7-14-21” és la nova cursa de la Festa Major de Sabadell

L’esport serà un dels protagonistes de les festes

Imatge d'arxiu

Imatge d’arxiu

Les tradicionals curses de la Festa Major de Sabadell canviaran de recorregut i s’unificaran. Així ho va anunciar ahir l’Ajuntament en un comunicat en què també informava de les activitats esportives diverses que ompliran la ciutat en els dies de Festa Major. Hi ha programades una quarantena de propostes de tot tipus i per a tots els públics.

La 36a Cursa Popular de Sabadell i la 9a Mitja Marató Ciutat de Sabadell quedaran enguany incloses en la jornada anomenada “7-14-21”. La nova activitat englobarà tres curses amb un mateix recorregut, amb sortida i arribada al passeig de Sant Oleguer, i se celebrarà el 7 de setembre a les 9 del matí. La primera, que serà la succedània de la Cursa Popular, preveu una volta al traçat de 7 quilòmetres. La segona farà el mateix recorregut però els participants l’hauran de fer dues vegades, fent un total de 14 quilòmetres. Mentre que els participants que facin la tercera, que substituirà la Mitja Marató, hauran de recórrer tres cops el traçat, fent un total de 21 quilòmetres.

La competició, organitzada per l’Ajuntament, Sabadell Atletisme i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Sabadell, tindrà registre de temps. Els responsables de la cursa el mesuraran a través d’un xip que s’incorporarà al dorsal. Els corredors, que s’han d’inscriure per internet ( a Sabadell.cat) o a Intersports Molins, podran obtenir el seu número el 6 de setembre al Pavelló Municipal de Sol i Padrís, on començaran i acabaran les curses. Al mateix lloc, però dues hores i mitja més tard, s’hi celebrarà la 9a Cursa Popular Infantil de Sabadell, adreçada als més petits i amb dos recorreguts: d’un i dos quilòmetres en funció de l’edat dels corredors.

La jornada “7-4-21” no serà, però, l’única activitat esportiva de la Festa Major d’enguany a Sabadell. El dilluns 8 de setembre a les 11 del matí se celebrarà la Passejada Popular amb Bicicletes i Patins. El recorregut comença i acaba a la ronda de Ponent i està obert als més grans de set anys. El mateix dia i al mateix emplaçament però mitja hora abans que la passejada, es farà la Gimcana Infantil amb Bicicletes, que ja arriba a la seva desena edició. I també dilluns a la ronda de Ponent s’hi celebrarà la 9a Cursa Infantil i Juvenil, adreçada a joves d’entre 5 i 14 anys. Es faran diverses curses per edats en un circuit de 600 metres.

Més enllà de les esmentades, Sabadell s’omplirà d’esports per la Festa Major i hi ha previstes una quarantena d’activitats. En diversos emplaçaments de la ciutat, com ara les places Arbug, de la Creu Alta, del Gas, la del Mercat Central o de Frederic Mompou, s’hi faran tot tipus de propostes, que aniran des del tai-txi fins a la dansa. Es poden consultar totes a la pàgina web de l’Ajuntament de Sabadell.

Switch to mobile version