Autor Futbol
1 Juliol 2014 a 17:45

Raúl Tamudo segueix una temporada més al CE Sabadell

Imatge cedida pel CE Sabadell

Imatge cedida pel CE Sabadell

Tamudo ha signat avui la seva renovació amb el club arlequinat. D’aquesta manera el davanter de Sant Coloma seguirà una temporada més al club sabadellenc

El davanter de Santa Coloma, Raúl Tamudo, seguirà una temporada més amb el CE Sabadell. El davanter ha declarat estar molt agraït. “Vull donar les gràcies al CE Sabadell per confiar en mi una temporada més. Els estic molt agraït”.

Tamudo va arribar l’estiu passat procedent de l’equip madrileny del Rayo Vallecano i ha contribuït enguany a la gran temporada del CE Sabadell. Tamudo ha dit que “Esperem tornar a il.lusionar als nostres aficionats, com ho vam fer la temporada passada”, ha explicat.

Switch to mobile version