Autor Cultura
3 Juliol 2014 a 13:00

Nit d’òpera

Ahir a la nit a La Faràndula

Nit d'Òpera

Nit d’Òpera // Foto: Joan Murcia

Com a cloenda de la Temporada 2013-14  de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i dintre els espectacles del 30 Nits, ahir les ¾ parts de la platea que es van donar cita al Teatre la Faràndula van poder gaudir de 90 minuts d’òpera excel·lentment interpretada per la soprano Eugènia Montenegro, la mezzosoprano Laura Vila, el tenor Albert Casals i el baríton Carles Daza, el més aplaudit de la nit. Tots ells, acompanyats al piano per Andrea Álvarez, van portar a escena el següent programa:

L’Italiana In Algeri (G.Rossini)

L’Elisir d’amore (G. Donizetti)

Turandit (G.Puccini)

Carmen (G. Bizet)

Tosca (G.Puccini)

La Favorita (G. Donizetti)

Les Contes d’Hoffmann (J. Offenbach)

L’Elisir d’amore (G. Donizetti)

La Traviata (G:Verdi)

Don Gil de Alcalà (M.Penella)

Luísa Fernanda (F.Moreno Torroba)

Cançó d’Amor i de Guerra (R.Martínez Valls)

En acabar la interpretació del programa, els gairebé 2 minuts d’aplaudiments van tenir com a premi la interpretació d’un bis a càrrec de tots quatre sobre l’escenari que va ser el més destacable de la nit i que va provocar que la meitat dels assistents acabessin de peu aplaudint la que va ser la millor de totes les interpretacions.

Es una llàstima que espectacles de tan nivell com el d’ahir no aconsegueixin omplir l’aforament de La Farándula.

 

Switch to mobile version