Autor Societat
31 Juliol 2014 a 15:00

Més d’1,1 milió de seients oferts a l’Aeroport de Barcelona-el Prat

Per l’operació sortida d’agost

Imatge de Wikimedia Commons

Imatge de Wikimedia Commons

Des d’ahir i fins al pròxim 5 d’agost les companyies han posat a disposició dels usuaris de l‘Aeroport de Barcelona-el Prat un total d’1.119.944 places durant aquesta operació sortida d’agost. Fet que suposa un increment del 7,6% respecte a l’any passat.

 Segons els pronòstics, els dies més actius seran divendres 1 i diumenge 3 d’agost, i pel que fa al nombre total de moviments es preveuen uns 6.406 vols durant aquests 7 dies, un 4,9% més que l’any passat.

Pel que respecte a l’operativa de vols xàrter, durant l’estiu s’incrementa en un 12%. Especialment s’incrementa els dissabtes. És a la terminal T2 on opera més del 65% d’aquesta operativa

 Les destinacions més sol·licitades en l’àmbit nacional són les Illes Balears (Mallorca, Eivissa i Menorca) i Màlaga. Pel que fa a ciutats de la Unió Europea hi trobem Amsterdam, París, Roma, Frankfurt, Londres, Dublín i Bucarest. I en l’àmbit internacional Moscou, Sant Petersburg, Tel Aviv i Istanbul.

 Cal destacar que, pel que fa a l‘Aeroport, es milloraran els serveis aeroportuaris (serveis d’informació, portaequipatges, neteja, etc.) i es cobriran els dies i les hores punta per afrontar la demanda de passatgers amb el personal necessari per oferir un servei òptim i de qualitat.

Switch to mobile version