Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
3 Juliol 2014 a 08:00

L’Estació de Can Rull

Estació

Estació // Foto: Joan Murcia

A la zona de Can Rull hi ha un tren en miniatura que fa un recorregut de poc més de 20 minuts pel parc. El circuit, que té una longitud total de 3.068 metres, disposa de dues estacions, un baixador, cinc túnels i un viaducte metàl·lic en corba de 60 metres de llarg.

Des del Sabadell Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sabadell o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

Switch to mobile version