Autor Futbol sala
16 Juliol 2014 a 16:30

L’equip Fair Play guanya les 24h de Futbol Sala de Matadepera

Organitzades per la Penya Blaugrana de Matadepera

Integrants dels tres primers equips classificats amb el regisor d'Esports, Quico Sala // Imatge del web de l'Ajuntament de Matadepera

Integrants dels tres primers equips classificats amb el regisor d’Esports, Quico Sala // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

La Penya Blaugrana de Matadepera, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, va organitzar el passat cap de setmana la quarta edició de les 24h de Futbol Sala.

L’equip que va guanyar el torneig va ser Fair Play, al imposar-se a la tanda de penals a La Barbacoa. Va completar el podi l’equip Cafeteria La Granja, formada per jugadors de Matadepera. Les eliminatòries es van decidir només per un gol de diferència a cada partit, així que va ser un torneig molt disputat.

El divendres a les 20h va començar el primer partit. La competició es va allargar fins el dissabte a les 20h, on una hora abans es disputar el partit de la final. Els 14 equips havien de disputar cada un partits de 20 minuts amb descansos de 5 minuts entre matxs. Dos dels equips participants es van retirar per falta de jugadors, i per això només van ser 12 els que finalment van completar el torneig.

Switch to mobile version