Autor Waterpolo
25 Juliol 2014 a 16:30

La selecció espanyola de waterpolo femení, a la final de l’Europeu

La final serà contra Holanda

Campiones del món 2013 // Foto: Escuela de Waterpolo de Zaragoza (ewpz.blogspot.com.es)

Campiones del món 2013 // Foto: Escuela de Waterpolo de Zaragoza (ewpz.blogspot.com.es)

La selecció espanyola de waterpolo femení van obtenir ahir la plaça per a la final de l’Europeu en guanyar Hongria, amfitriona de l’esdeveniment, en un partit que va acabar amb un resultat de 9-8. Les noies que entrena Miki Oca, que són actualment campiones mundials i subcampiones olímpiques, es consoliden en l’elit mundial del waterpolo.

Maica García, autora de quatre gols en els quatre llençaments, va resultar decisiva en el partit, que durant tot el transcurs va mantenir un marcador molt ajustat: Espanya va aconseguir una distància de tres gols en el tercer quart (5-8), però les hongareses van reaccionar per arribar al 8-7 en el parcial.

El gol de Laura López en l’últim quart, i les parades de Laura Ester van aconseguir que Espanya s’assegurés la plata, i lluitarà per aconseguir l’or davant d’Holanda, que va guanyar el seu respectiu partit de semifinals contra Itàlia a la tanda de penals. La final es disputarà demà, dissabte 26 de juliol a les 18.00h.

A la selecció espanyola hi participen 6 jugadores sabadellenques: Laura Ester, Anni Espar, Mati Ortiz, Jennifer Pareja, Pili Peña i Maica Garcia.

Fitxa del partit

Hongria 8 – Espanya 9

Parcials: 2-2, 3-3, 2-3 i 1-1

Hongria: Flora Bolonyai, Dora Zcigany (1), Dora Antal, Dora A. Kisteleki, Gabriella Szucs, Orsolya Takacs (1), H. Kisteleki, Rita Keszthelyi (4), Ildiko Toth, Barbara Bujka (2), Dora Csabai, Anna K. Illes y Edina Gangl. (Entrenador: A. Meresz)

Espanya: Laura Ester, Marta Bach, Anni Espar (1), Roser Tarragó, Mati Ortiz, Jennifer Pareja (2), Lorena Miranda, Pili Peña(1), Andrea Blas, Ona Meseguer, Maica Garcia (4), Laura López (1) y Patricia Herrera. (Entrenador: MIki Oca)

Àrbitres: Mihaijo Ciric (Sèrbia) y Andrej Franulovic (Croàcia).

Switch to mobile version