Autor Política
3 Juliol 2014 a 14:00

Joan Carles Sánchez: “l’equilibri entre qualitat de l’espai públic i matèria social és una equació que dóna bon resultat”

Comentari sobra la inversió en matèria d’espai públic i recollida de residus

Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell // Foto d'arxiu: Juan Diego Galán

Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell // Foto d’arxiu: Juan Diego Galán

Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell, ha valorat positivament els acords als quals s’ha arribat al Consell d’Alcaldes i Alcaldesses celebrat ahir, i també ha explicat quina és la situació a Sabadell en matèries de polítiques socials.

L’alcalde ha explicat fa temps “vam prioritzar una sèrie d’ajudes imprescindibles sabent que fruit del concurs de la neteja diària i fruit d’altres línies d’ajut i cooperació de les administracions i la Diputació de Barcelona tindríem recursos per poder abordar qüestions de manteniment”. Un cop atès allò urgent, és a dir, les necessitats socials, l’ajuntament va apostar per “allò que és bàsic per la convivència que és l’espai públic”.

Sánchez ha assenyalat que no s’ha de fer una lectura dramàtica dient que els carrers i punts de recollida de residus de la ciutat estan bruts, sinó que s’ha de fer una mirada realista per dir que a “Sabadell l’equilibri entre la qualitat de l’espai públic i l’esforç immens de l’ajuntament en matèria social, és equació dóna un bon resultat”.

Switch to mobile version