Autor Futbol
25 Juliol 2014 a 16:00

Javi Hervás cedit al CE Sabadell per una temporada

S’ha arribat a un acord amb el Sevilla FC

Presentació de Javi Hervás // Imatge cedida pel CE Sabadell

Presentació de Javi Hervás // Imatge cedida pel CE Sabadell

El CE Sabadell ha incorporat de cara a la temporada que ve el migcampista Javi Hervás. El club arlequinat ha arribat a un acord amb el Sevilla FC per fer efectiva la cessió durant una temporada.

L’any passat el migcampista cordovès va jugar a l’Hércules d’Alcant FC i s’ha mostrat content pel canvi d’equip: “estic molt content i feliç. Vinc amb moltes ganes i molta il·lusió. Vull començar ja a entrenar i agafar la forma física“.

Ahir va passar la revisió mèdica a l’ARS Salut Esportiva i s’incorporarà a l’stage que duu a terme l’equip a El Montanyà.

Javi Hervás ha valorat la seva incorporació dient que “sé que l’equip intenta jugar bé des del darrere i té la intenció de practicar bon futbol. Puc aportar equilibri. Puc ajudar a treure la pilota des de la defensa per arribar bé en accions atacants“.

S’ha mostrat amb confiança amb el CE Sabadell quan l’ha descrit com “un equip humil i modest. Fa uns quants anys que està a Segona i té jugadors amb experiència. És un club important, l’any passat ja van acabar molt bé i crec que, amb els reforços, serà un equip a tenir en compte“.

Switch to mobile version