Autor Hockey herba
31 Juliol 2014 a 11:00

Jan Lara, seleccionat als Jocs Olímpics de la Joventut

És l’únic matadeperenc que hi participa

Jan Lara

Jan Lara // Imatge cedida per la família

El jugador d’hoquei matadeperenc Jan Lara participarà el proper mes d’agost en la segona edició dels Jocs Olímpics de la Joventut, entre el 16 i el 26 d’agost a Nanjing (Xina). És considerada una de les competicions esportives més importants del món, i compta amb la participació de més de 200 països.

La modalitat d’hoquei presenta algunes diferències respecte la que es practica aquí, tal com va declarar Lara, “el camp és més petit, amb unes dimensions similars al què seria la meitat d’un d’aquí, i amb unes bandes laterals de mig metre d’alçada. També juguen menys jugadors, però per la resta és tot igual“.

El jugador és l’únic matadeperenc que hi participa, i va ser escollit per haver guanyat l’any passat el Campionat d’Europa Sub-18, una victòria amb la qual l’equip es va assegurar una plaça per aquests jocs, i en els darrers mesos hi ha hagut la convocatòria dels jugadors.

Jan Lara va néixer el 1996, i juga a l’hoquei des que tenia només 5 anys. Va començar al Club Deportiu Terrassa Hockey, i ha jugat amb la Selecció Catalana (2011 – 2013), guanyant dues medalles d’or i una de plata al Campionat d’Espanya Autonòmic sub-18, i dues medalles d’or, dues de plata i una de bronze com a integrant de la Selecció Espanyola (2011 – 2014).

Switch to mobile version