Autor Cultura
3 Juliol 2014 a 18:00

Gerard Quintana, Quim Masferrer i els Messengers, espectacles de la Festa Major de Sant Quirze

Inclourà l’actuació de grups locals i comarcals

Imatge del web de l'Ajuntament de Sant Quirze

Imatge del web de l’Ajuntament de Sant Quirze

El músic Gerard Quintana, la formació de música negra Messengers i l’actor Quim Masferrer, protagonitzaran els principals espectacles de la festa major de Sant Quirze del Vallès 2014. Es celebrarà enguany del 28 d’agost a l’1 de setembre. Cal destacar que el concert de la banda de versions “Los 80 Principales” forma part també d’un cartell que inclou, a més, l’actuació de grups locals i comarcals.

 El  29 de setembre Gerard Quintana realitzarà un concert, que començarà a les 10 de la nit a l’exterior del Centre Cívic Can Feliu, on oferirà un directe ple d’energia i rock, en la seva línia més tradicional.

En acabar aquest concert, “Los 80 Principales” oferiràn una àmplia selecció de les cançons més populars de la dècada dels 80 la qual va tenir molt èxit l’any passat.

 D’altra banda, el músic letó Gunars Kalnins actuarà dissabte, 30 d’agost, a les 19 hores, a la plaça Anselm Clavé, que amb el seu pop-rock és actualment  una de les figures més importants del panorama musical de la seva Letònia natal.

Al mateix escenari, però a les 21 hores, Quim Masferrer (el presentador del programa de TV3 “El Foraster”) presentarà “Temps”, una obra teatral de la qual n’és autor i intèrpret. Sota la direcció de Ramon Fontseré, l’espectacle planteja, en clau de tragicomèdia, què faríem si ens quedessin noranta minuts de vida.

 També dissabte, però als exteriors de la Masia Can Feliu, les persones assistents gaudiran de l’actuació de la Principal de la Bisbal. La Principal interpretarà sardanes (18:00), farà un concert (22:30) i acabarà l’actuació amb ball per a tothom (23:30).

 Finalment diumenge, un festival de música per al públic familiar serà el plat fort, on  destaquen les actuacions de Guillamino, Carles Belda i Tutu Dj; l’actuació dels Messengers, la formació de música negra, “Oh Happy Day”; i les actuacions dels joves Aïda Sstrings i Cybee, una banda de quatre amics que a través de la música plasma la seva particular manera de fer front a la vida i que ens oferiran un concert on l’energia i les bones vibracions seran les protagonistes.

 L’alcaldessa, Montserrat Mundi explica que “estic segura que el programa farà molt perquè la festa major tingui un èxit de convocatòria encara més gran, tot i que el seu principal actiu és el sentiment de poble”.

 Per la seva part, la regidora de Cultura, Mercè Vallès, destaca que “la programació ha estat consensuada i elaborada a través de la Comissió de Festes Populars, on hi ha representades les entitats de Sant Quirze de tots els sectors, i esperem que la ciutadania hi participi i la gaudeixi”.

 Val a dir que a la Festa Major d’enguany no hi faltaran el Cercavila de la Colla de Gegants ni Grallers de Sant Quirze ni colles convidades. L’espectacular correfoc dels Diables de Sant Quirze “La Llegenda de l’Iskariot”, les activitats esportives organitzades pels clubs locals, els concerts de les corals del poble Societat Coral Il·lustració Artística i Bella Quirze Band i la botifarrada popular de dilluns al vespre també hi seran aquest any.

Switch to mobile version