Autor Política
23 Juliol 2014 a 15:00

ERC Sabadell clou el curs polític amb la presentació dels llibres de Pere Aragonès i David Vila

Juli Fernández diu que després del 9N seguiran treballant pel 24M

Pere Aguilera, Juli Fernández i David Vila // Imatge cedida per ERC Sabadell

Pere Aguilera, Juli Fernández i David Vila // Imatge cedida per ERC Sabadell

El grup municipal ERC Sabadell va celebrar aquest dilluns el sopar d’estiu amb la presentació conjunta dels llibres de Pere Aragonès sota el títol Les coses del BOE i de David Vila anomenat I si parlem amb el veí del segon?.

Pere Aragonès va comentar que el seu llibre va néixer de la feina que va desenvolupar per preparar un debat al Parlament on va recollir les partides pressupostàries que realitza l’Estat espanyol i poden ser considerades com a despesa inútil. Aragonès ha concretat que en el seu llibre “explico en què es gasta l’Estat espanyol els diners a més dels coneguts trens sense passatgers o aeroports sense avions”. Amb un recull de diverses partides pressupostàries, Aragonès va concretar que “l’objectiu és que això ens serveixi de lliçó per als que tenim responsabilitats en la gestió dels recursos. L’Estat espanyol és hereu d’un Estat que està servint a la Cort, i no una Cort que serveix a l’Estat, a més a més ens serveix com a exemple de tot allò que no volem que sigui la República Catalana que construirem, no volem un Estat que repeteixi aquestes pràctiques”.

D’altra banda, David Vila va explicar que el seu llibre es dirigeix als indecisos que no saben què votar al referèndum del 9 de  novembre. Va explicar la voluntat d’oferir arguments a favor del Sí-Sí, ja que “el fet de disposar d’arguments factibles és el que ens diferencia de l’unionisme. L’unionista no té arguments de seure i explicar perquè hem de seguir a l’Estat espanyol”. Va especificar que molta de la gent que s’uneix al projecte sobiranista ho fa perquè és una oportunitat de canvi. “en el fons el que està empenyent a la gent és poder començar de nou”.

Un cop acabades les presentacions dels llibres, Juli Fernández, candidat a l’alcaldia per ERC Sabadell, va marcar els objectius de cara al proper exercici polític: “estem davant d’un moment històric al país, amb el 9N a menys de 3 mesos, ens hi abocarem per tal de convèncer per vèncer i un cop hagi passat el 9N seguirem treballant per explicar a la gent que som la millor opció a la ciutat per fer possible el canvi, i que com més forts siguem més fàcil serà que aquest es produeixi. Molts sabadellencs han confiat en què la millor opció per Catalunya és ERC i volem que també confiïn que la millor opció per Sabadell és ERC per tal de fer una nova ciutat, en un nou país” i va afegir, “ajudeu-nos amb el 9-N, i un cop l’haguem guanyat continuem amb el 24-M. No ens posem límits, estem disposats i preparats per tot i ho volem fer”.

Switch to mobile version