Autor Política
8 Juliol 2014 a 18:10

ERC del Vallès Occidental celebra avui un Congrés Extraordinari

Es renovarà la Presidència i la Permanent Comarcal

Arés Tubau en l'Assemblea Local de Rubí del mes de juny // Foto: Marta Casas

Arés Tubau en l’Assemblea Local de Rubí del mes de juny // Foto: Marta Casas

Aquest dimarts, 8 de juliol, a les 19.30h, Esquerra Republicana – Vallès Occidental celebrarà un Congrés Comarcal Extraordinari que tindrà lloc a Castellar del Vallès, amb l’objectiu de renovar la Presidència i la Permanent de la Comarca, arran de la renúncia de l’actual presidenta comarcal, la regidora electa de Viladecavalls Glòria Ullés.

Un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures a la Presidència i la Permanent Comarcal, el Congrés votarà aquesta tarda l’única candidatura que s’ha presentat, i que és encapçalada per Arés Tubau, la portaveu d’Esquerra Republicana a Rubí, i que fa poc va ser escollida cap de llista  per a les eleccions municipals de 2015.

Demà al matí es comunicaran, mitjançant una nota de premsa, els resultats de la votació i la composició de la nova Permanent Comarcal.

Switch to mobile version