Autor Cultura
16 Juliol 2014 a 16:00

Els Saballuts finalitzen el primer tram de temporada a Berga i al barri de Sant Julià

Actuacions castelleres del cap de setmana

Foto d'arxiu: Juan Diego Galán

Foto d’arxiu: Juan Diego Galán

Els Castellers de Sabadell participaran aquest dissabte al 2n aniversari dels Castellers de Berga juntament amb els Moixiganguers d’Igualada i els amfitrions. Serà a partir de les 18:30h a la plaça de Sant Pere de Berga.

En motiu de la Festa Major del barri de Sant Julià de Sabadell, els Saballuts oferiran l’última actuació del primer tram de temporada. Serà diumenge a les 19h a la plaça Assemblea de Catalunya.

Els Minyons de Terrassa actuaran en motiu de la Diada de les Santes a Mataró aquest diumenge. Serà a les 12h a la plaça Santa Anna, acompanyats dels Capgrossos de Mataró i els Castellers de Vilafranca.

Els Castellers de Rubí es desplaçaran fins a Mollet per prendre part de la Festa Major de Gallecs. Actuaran diumenge acompanyats dels Castellers de Mollet i els Castellers de Sant Feliu a les 12h als Gallecs.

Switch to mobile version