Autor Política
2 Juliol 2014 a 16:00

El PP lamenta que el govern municipal fa un repartiment desigual de subvencions a les entitats culturals

Denuncien que les de cultura catalana reben més diners

Imatge cedida pel PP de Sabadell

Imatge d’arxiu cedida pel PP de Sabadell

Esteban Gesa, portaveu del PP de Sabadell, ha denunciat que les subvencions que es donen a les entitats culturals no es reparteixen de manera equitativa.

Gesa ha explicat que “hi ha una diferència evident en l’aportació econòmica de les subvencions que l’ajuntament destina a les entitats culturals”. Ha afegit que “les associacions que reben més diners són curiosament les que representen la cultura catalana, i molt per darrere hi ha les cases regionals i centres culturals que representen la cultura d’altres llocs d’Espanya i que compten amb un gran número de socis i simpatitzants a la nostra ciutat”.

 El portaveu ha explicat que des del PP reclamen que el repartiment sigui equitatiu “ja que aquestes entitats no paguen menys impostos al rebre menys subvenció sinó que paguen els mateixos que la resta d’associacions. Totes les activitats que desenvolupen són importants i necessàries ja que són un reflex de la diversitat i la riquesa cultural”. També ha fet referència a que l’Ajuntament posa a disposició de les entitats menys aportacions de mitjans materials i logístics.

Gesa ha acabat el parlament assegurant: “sabem que en temps de crisi els recursos s’han de destinar prioritàriament a la despesa social i a la reactivació de l’economia. Tot i que a causa d’això s’hagi hagut de retallar en les subvencions a entitats culturals, aquesta retallada no ha estat equilibrada, ja que algunes s’han vist més perjudicades que d’altres. Per això, des del Partit Popular esperem que el Govern Local corregeixi aquesta situació discriminatòria”.

Switch to mobile version