Autor Política
3 Juliol 2014 a 17:00

El Ple aprova la concessió a CIPO d’un local per a persones discapacitades

El local estarà al Complex Parc Central

Foto d'arxiu: Àlex Callao

Foto d’arxiu: Àlex Callao

El Ple del mes de juliol ha donat llum verda a la concessió administrativa a CIPO SCCL d’un dels locals ubicats al Complex Parc Central del Vallès. El local, de 468,78 m2 de superfície total, realitzarà les obres necessàries per poder ubicar-hi una llar-residència per a 22 persones amb discapacitat intel·lectual. L’adjudicació de la concessió, de caràcter gratuït i amb un termini de vint anys, ha estat aprovada per unanimitat.

La nova llar-residència de CIPO constarà de dues unitats diferenciades amb espais comuns. L’adequació del local comportarà una inversió que, a hores d’ara, es calcula en més de 212.000 euros.

Cal recordar que aquest punt va arribar al Ple després que el plenari del març aprovés les clàusules reguladores de la concessió que regirien l’adjudicació del local a CIPO i s’iniciés el procediment d’adjudicació.

Switch to mobile version