Autor Futbol
30 Juliol 2014 a 15:00

El Nou Pepín Valls de Castellar acollirà els partits del Sabadell B

El filial arlequinat juga al 5è grup de Tercera Divisió

el vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, l'alcalde Ignasi Giménez, i el president de la UE Castellar, Joan Homet

El vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, l’alcalde Ignasi Giménez, i el president de la UE Castellar, Joan Homet // Imatge del web de l’Ajuntament de Castellar

El Sabadell B jugarà els seus partits com a local a l’estadi municipal Nou Pepín Valls, de Castellar del Vallès. El filial arlequinat va pujar de categoria la temporada passada i aquest any militarà al grup cinquè de la Tercera Divisió Nacional. D’aquesta manera, el camp municipal d’esports de la localitat vallesana acollirà els partits del Sabadell B i del conjunt local, la UE Castellar, que juga a Segona Divisió Catalana.

 L’acte de signatura de l’acord entre les dues entitats esportives va tenir lloc el passat divendres al Palau Tolrà de Castellar. L’alcalde del municipi, Ignasi Giménez, va acompanyar en la rúbrica al vicepresident del Centre d’Esports Sabadell, Ignasi Lúquez, i el president de la UE Castellar, Joan Homet.

Lúquez va explicar que el club arlequinat va prendre la decisió de disputar els seus partits com a local al Nou Pepín Valls “atenent a criteris esportius” i va al·legar a les dimensions de l’estadi i a la seva capacitat per justificar la tria. “Ens permet tenir un major control sobre la seguretat en la competició oficial”, va afegir.

 El Sabadell B jugarà els partits a l’estadi de Castellar els diumenges a les 5 de la tarda i, en virtut de l’acord, tindrà dret a disposar de les instal·lacions sis cops al mes per a realitzar-hi entrenaments. A l’acollir el filial arlequinat, el Pepín Valls rebrà la temporada vinent equips històrics del futbol català com el Terrassa, l’Europa o el Palamós.

Switch to mobile version