Autor Ciclisme
18 Juliol 2014 a 16:45

El ciclista David de la Cruz es trenca la clavicula en una caiguda al Tour de França

Va perdre l’equilibri en una curva

Imatge del web Ciclismo total

Imatge del web Ciclismo total

El corredor sabadellenc de l’equip (NetApp), David de la Cruz, que estava participant en el Tour de França va haver d’abandonar ahir després de patir una caiguda en la dotzena etapa de la prova que s’estava disputant entre les localitats de Bourg en Bresse i Saint Étienne.

El corredor es trobava en un grup de cinc escapats (Langeveld, Clarke, Rast i Vachon) quan a menys de 100 quilòmetres de l’arribada va patir una aparatosa caiguda que li va provacar el trencament de la clavícula.

Tot va passar quan en una curva de dretes li va patinar la bici perdent l’equilibri i acabant sobre l’asfalt.

El corredor de 25 anys va ser traslladat en ambulància a un centre hospitalari.

Switch to mobile version