Autor Cultura
11 Juliol 2014 a 16:00

Comença el Cicle BBVA de cinema de muntanya

Serà al Jardí de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Imatge del Flickr de l'Espai Cultura Sabadell

Imatge del Flickr de l’Espai Cultura Sabadell

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA, organitzen el Cicle BBVA de cinema de muntanya dins de la programació Sorbets de Fresca al Jardí de l’Espai Cultura. Aquesta fundació es fa a més d’una desena de ciutats de Catalunya, per entre altres coses projectar dues de les pel·lícules que es van premiar a la darrera edició del Festival BBVA de cinema de muntanya.

El cicle a Sabadell, organitzat per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, ofereix en mans del director Joan Salarich dues de les pel·lícules premiades en la darrera edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló.

El divendres 11 de juliol a les 22h de la nit, a l’amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, oferirà una de les dues pel·lícules premiades, Vallhalla, la qual ha estat guardonada amb el Premi Grand Valira a la millor pel·lícula d’esports de muntanya. Interpretada per Cody Barnhill, un esquiador professional, tracta de la fugida d’un home a través dels perillosos boscos del nord per tal de buscar la llibertat de la seva joventut, mostra un viatge cap a la satisfacció i l’amor en algunes de les neus més profundes de la terra. Pel que fa a l’altra pel·lícula es projectarà el següent divendres i serà High and Hallowed: Everest 1963 de David Morton i Jake Norton.

D’altra banda la programació Sorbets de Fresca serà més amplia, ja que agafarà tot el mes de juliol i comptarà a part dels divendres de cinema, amb els dimarts d’espectacles familiars.

La programació familiar serà dimarts a les 18:30h a l’amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura. El 15 de juliol s’hi farà l’espectacle Cabaret Pistolet, un divertit recorregut per la història del circ. I finalment, el 22 de juliol Molly and the music minions, un espectacle anglès amb tradicionals cançons celtes.

Switch to mobile version