Autor El temps
3 Juliol 2014 a 10:00

Cel cobert tot el dia llevat del primer terç de la tarda on tindrem núvols alts

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Matí molt ennuvolat el que tindrem avui a la ciutat i que podria deixar, tot i que de forma escassa, alguna precipitació. Els núvols persistiran fins al migdia, quan tindrem una mica de respir amb sol i núvols alts, però a mitja tarda el cel es tornarà a cobrir i podrien caure algunes gotes novament. La temperatura se situarà entorn als 27 graus de màxima i 21 de mínima mentre que la humitat relativa estarà entre el 36% i el 83%.

Per demà s’espera que el temps millori paulatinament amb cels poc ennuvolats o amb intervals de nuvolositat i temperatures semblants a les d’avui i que aquest aguanti així fins entrada la setmana vinent.

Pel que fa a Catalunya, Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté la Prealerta del Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT per la previsió de precipitacions intenses durant el dia d’avui a gran part del territori  i onades superiors als 2 metres a la meitat sud del país. L’episodi de pluges  es podria estendre a divendres. es poden donar.

Es preveu la superació del llindar d’acumulació de pluja (100 litres per metre quadrat en 24 hores) en comarques com el Montsià, Terra Alta i Baix Ebre, sobretot a la zona dels Ports de Beseit.

Switch to mobile version