Autor Política
29 Juliol 2014 a 17:00

CDC Sabadell lamenta l’actuació de Jordi Pujol

Creuen que aquestes actituds malmeten la confiança en els polítics

Imatge cedida per CiU Sabadell

Convergència Democràtica de Catalunya de Sabadell ha lamentat profundament el fet que Jordi Pujol, expresident de la Generalitat de Catalunya, va confessar el passat divendres, en relació a una herència que durant anys ha tingut oculta a l’estranger.

Des de CDC, consideren que aquesta mena d’actuacions malmeten la confiança que els ciutadans tenen amb els polítics, i asseguren que, més enllà dels sentiments que ha generat aquesta confessió, el projecte de CDC és molt més que una o diverses persones, per molt importants que aquestes siguin. Tanmateix, creuen que el procés engegat pel poble de Catalunya cap al dret a decidir no pot quedar malmès per la publicació d’una mala actuació d’una persona.

Finalment, des de CDC Sabadell expressen tot el suport al president de la Generalitat, Artur Mas, per tal que se segueixi treballant intensament i que els ciutadans i ciutadanes de Catalunya puguin decidir el seu futur a les urnes.

Switch to mobile version