Autor Economia
20 Juliol 2014 a 13:30

Carinsa participa al cluster ACC1Ó.IESE

Vanesa i Dènia Martínez van ser les ponents

Intervenció de Vanesa Martínez

Intervenció de Vanesa Martínez // Imatge cedida per Carinsa

El Grup Empresarial Carinsa, amb seu social a Sant Quirze del Vallès, ha participat recentment en la II Jornada de Canvi Estratègic en clusters, ACC1Ó.IESE, celebrada a l’auditori de IESSE Business School.

La jornada es va iniciar amb la presentació a càrrec de Pere Torres, Secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat i amb la intervenció de José Luis Nueno, professor de IESSE, com a ponent. El primer tema en tractar a l’encontre va ser el “Canvi estratègic en un entorn turbulent”.

La tobada va continuar amb la intervenció de Vanesa Martínez i Dènia Martínez, Directora General i Sots-Directora General de Carinsa respectivament. Van parlar dels Clústers a Catalunya i de casos empresarials de canvi estratègic. Totes dues van aprofitar l’acte per explicar els canvis i transformacions que s’han introduït a l’empresa per tal de fer-la més competitiva i poder afrontar amb seguretat les noves demandes i necessitats del mercat.

Switch to mobile version