Autor Economia
22 Juliol 2014 a 18:00

Barberà acollirà el V Fòrum iVallès

El 23 d’octubre

v fòrum ivallès

El 23 d’octubre tindrà lloc el V Fòrum iVallès a Barberà, sota el nom Accelera la innovació empresarial. El Fòrum és una plataforma per trobar recursos i noves estratègies de reforç empresarial a través del contacte entre professionals multidisciplinaris.

Com a promotors del Fòrum hi participaran l’Ajuntament de Barberà del Vallès, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, els principals agents d’innovació de la comarca i les institucions d’àmbit local, autonòmic i estatal.

Al Fòrum iVallès s’ofereixen solucions TIC en mobilitat i virtualització de dades; presentació de projectes a entitats financeres, institucions, representants de xarxes de Business Angels, Venture Capital, Crowdfunding i altres modalitats; una àrea d’exportació per rebre assessorament en la internacionalització de l’empresa; assessorament empresarial en diferents aspectes com ara màrqueting 2.0, ecommerce, innovació i noves oportunitats; activitats de networking i cooperació; demostracions de tecnologia; una exposició d’idees i tendències de futur amb dues taules rodones i tres ponències; i finalment la presència de centres tecnològics i universitats catalanes que mostraran els avenços en una sessió de transferència de coneixement.

En l’anterior edició es van comptabilitzar fins a 550 visitants que van poder gaudir de set conferències, vint ponents, i trenta-cinc sessions personalitzades d’assessorament empresarial. De cara a la sessió d’enguany, es faran exposicions i tasts tecnològics durant tot el matí que es compaginaran amb una mastercalss de LinkedIN i tallers de Workshops. A les 11.30h està previst dur a terme un plenari sobre salut institucional i a les 13h una demostració de robòtica. A la tarda es farà una taula rodona i la jornada finalitzarà a les 17h amb el Lliurament de premis Kompass i Networking empresarial GC!.

Switch to mobile version