Autor Futbol
16 Juliol 2014 a 17:00

Avancen les obres de millora al Camp de Futbol de Can Puiggener

A punt per col·locar la gespa artificial

Imatge de la visita al camp de futbol de Can Puiggener

Imatge de la visita al camp de futbol de Can Puiggener // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Els treballs per millorar el Camp de Futbol de Can Puiggener, que comportaran la col·locació de gespa artificial a l’equipament municipal, entre d’altres actuacions, es troben a dia d’avui en la fase de preparació per poder-la col·locar.

Ahir al matí Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell, i Josep Ayuso, tinent d’alcalde i regidor d’Esports, van visitar el camp acompanyats per representants de la Junta Directiva del CD Llano Sabadell, entre els quals hi era present el tresorer Juan Manel Juárez. Es té previst que els obres estiguin enllestides perquè el Llano pugui començar la temporada 2014-2015 en el seu equipament de referència.

L’alcalde, Joan Carles Sánchez, va valorar positivament els treballs, i va afirmar que “aquest projecte em fa una especial il·lusió pel que significa per aquest barri, que compta amb unes característiques d’ubicació, topografia i condicions socioeconòmiques determinades”. En aquest sentit, Sánchez va recordar que la inversió al camp se suma a altres actuacions que s’han dut a terme els últims anys a la zona i va voler destacar que “la millora d’aquesta instal·lació esportiva acabarà revertint en la millora del barri i de la ciutat. Amb accions com aquesta col·laborem amb les entitats i garantim la qualitat del conjunt d’equipaments del territori”.

Per la seva banda, Josep Ayuso, tinent d’alcalde i regidor d’Esports, va explicar que “el calendari previst s’està complint sense que es produeixin retards significatius. Ara s’està estabilitzant el terreny i aviat es podrà començar a col·locar la gespa”. Ayuso va afegir que “aquest és un camp relativament nou. L’entorn i les instal·lacions estaven en condicions satisfactòries i la col·locació de la gespa artificial serà la cirereta per arrodonir aquest equipament”.

El secretari i tresorer del CD Llano Sabadell, Juan Manuel Juárez, va comentar que “estem molt contents. El canvi significarà una millora per a la nostra entitat i facilitarà la participació del barri”.

Els treballs al camp municipal de Can Puiggener s’emmarquen dins un projecte més ampli que inclou la remodelació de 4 camps de la ciutat. Fins ara s’han dut a terme millores, inclosa la instal·lació de gespa artificial, als camps de la Roureda i Torre-romeu. Actualment s’està treballant a l’equipament de Can Puiggener i s’estan fent les gestions perquè les obres del camp de la Plana del Pintor – Can Deu puguin començar el més aviat possible. El global de l’actuació comportarà una inversió de gairebé 1,8 milions d’euros, finançats per mitjà d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.

En el cas concret de Can Puiggener, fins ara s’han fet les demolicions de les baranes i equipament esportiu, així com el moviments de terres, anivellacions, i estabilització del terreny de base. Actualment, s’estan començant a col·locar les canalitzacions de recollida d’aigües, les instal·lacions de reg i la capa de subbase, per poder començar a estendre la gespa artificial a continuació. El cost de la intervenció a Can Puiggener tindrà un cos de gairebé 464.000 euros.

Aquests projectes de millora pretenen unificar les dimensions de tots els equipaments, que disposaran de camps de 100 x 60 metres. Al mateix temps, i juntament amb la instal·lació de la gespa, es millorarà el tancament del perímetre dels camps i es col·locaran nous para-pilotes. També es millorarà la il·luminació dels equipaments i l’entorn dels terrenys de joc.

Amb aquestes actuacions, es dóna continuïtat a l’important procés de renovació del conjunt de camps de futbol de Sabadell, potenciat en els darrers anys. S’han renovat els camps de Ca n’Oriac, la Creu, Sant Oleguer, l’Olímpia o Can Rull, entre d’altres, i s’ha transformat completament el complex d’Arraona-Merinals.

Switch to mobile version