Autor Cinema, teatre i televisió
25 Juliol 2014 a 17:30

Anarchy: La noche de las bestias

anarchy la noche de las bestias

@ainamarcobal

El terror inunda la cartellera amb la seqüela Anarchy: La noche de las bestias, on durant una nit tots els crims estan permesos. El drama no es queda enrere amb dues grans mostres d’aquest any: Un toque de violencia guanyadora a Millor Guió al Festival de Cannes 2013; i Las vidas de Grace amb nombrosos Premis del Públic a Millor Pel·lícula en diversos festivals. El toc de comèdia arriba de la mà de Jason Segel i Cameron Díaz amb el film Sextape: Algo pasa en la nube.

____________________________________________________________________________________________

ANARCHY: LA NOCHE DE LAS BESTIAS (THE PURGE: ANARCHY)

THRILLER DE TERROR. Dirigida per: James DeMonaco. Repartiment: Frank Grillo, Carmen Ejogo, Zach Gilford, Kiele Sanchez i Zoë Soul.

El govern decreta les 12 hores de purga on hospitals i comissaries tanquen les portes durant tota una nit. Aquesta segona part de La Purga  explica la història de cinc persones que faran el que sigui per salvar-se a si mateixos i després a la resta.  

____________________________________________________________________________________________

SEX TAPE: ALGO PASA EN LA NUBE

COMÈDIA. Dirigida per: Jake Kasdan. Repartiment: Cameron Díaz, Jason Segel, Rob Corddry, Ellie Kemper i Rob Lowe.

En Jay i l’Annie fa deu anys que estan casats i tenen dos fills. Estan enamorats, però la passió no és la mateixa que al principi. Per això, decideixen gravar un vídeo on practiquen les postures sexuals que han après d’un manual. Al dia següent descobreixen que la cinta ha desaparegut, així que hauran de seguir pistes amb l’ajuda dels amics per aconseguir que la cinta no vegi la llum.

____________________________________________________________________________________________

LAS VIDAS DE GRACE (SHORT TERM 12)

DRAMA. Dirigida per: Destin Daniel Cretton. Repartiment: Brie Larson, John Gallager JR., Kaitlyn Dever, Rami Maleck i Lakeith Lee Stanfield.

La Grace és supervisora en un centre d’acollida per a adolescents en una situació vulnerable. Un dia arriba la Jayden, una jove rebel que fa obrir els ulls a la Grace: ha d’afrontar els seus problemes de la infància perquè l’estan afectant a ella i a la seva parella.

____________________________________________________________________________________________

UN TOQUE DE VIOLENCIA (TIAN ZHU DING)

DRAMA. Dirigida per: Jia Zhang-ke. Repartiment: Wu Jiang, Li Meng, Luo Lanshan i Wang Baoqiang.

Retrat de la Xina actual des de quatre províncies amb quatre històries: un obrer indignat es revela contra la corrupció del seu poble; un immigrant que torna a casa per Any Nou descobreix les possibilitats que li ofereix una arma de foc; la recepcionista perfecta d’una sauna arriba al límit quan un client ric l’agredeix; i un jove obrer ha d’anar de feina en feina per sobreviure.

____________________________________________________________________________________________

THE EXTRAORDINARY TALE

COMÈDIA. Dirigida per: José F. Ortuño i Laura Alvea. Repartiment: Mari Paz Sayago, Aïda Ballmann i Ken Applwdorn.

La història comença com un conte: un noi i una noia es coneixen i s’enamoren, però la noia pateix un trastorn obsessiu compulsiu quan la realitat s’interposa al seu camí.

____________________________________________________________________________________________

VAMPIRE ACADEMY

FANTASIA. Dirigida per: Mark Waters. Repartiment: Olga Kurylenko, Zoey Deutch, Danila Kozlovsky, Lucy Fry, Gabriel Byrne i Sarah Hyland.

Basada en la novel·la de Richelle Mead, la Rose i la Lissa són dues adolescents vampiresses. La primera és una princesa, i la segona la seva protectora. Decideixen escapar-se de l’acadèmia on estudien, però les forcen a tornar-hi i els apliquen uns càstigs molt durs: la Rose quedarà sobre la supervisió del seu mentor, per qui cada cop sent més atracció; i la Lissa haurà d’equilibrar el seu rol de princesa lluitant contra eles enemics que volen destruir la seva línia familiar.

____________________________________________________________________________________________

LOS ANDERSSON EN GRECIA (SUNE I GREKLAND)

COMÈDIA. Dirigida per: Hannes Holm. Repartiment: William Ringström, Morgan Alling, Anja Lundkvist, Hanna Elffors Elfström i Julius Jimenez Hugoson.

Els Andersson viatgen cada estiu al mateix poble. En Rudolph, el pare, es conforma amb passar unes vacances tranquil·les, fins que a la feina li ofereixen l’oportunitat d’anar a Grècia amb la seva família. Els fills i la dona el tractaran com un heroi al viatjar a un lloc totalment desconegut.

____________________________________________________________________________________________

LLENAR EL VACÍO (LEMALE ET HA’HALAL)

DRAMA. Dirigida per: Rama Burshtein. Repartiment: Hadas Yaron, Yiftach Klein, Irit Sheleg i Razia Israely.

La Shira és la filla petita d’un matrimoni ortodox que viu a Tel Aviv. Està a punt de casar-se amb un noi de la seva edat, i ella se sent totalment preparada. Tot i així, la seva germana gran mor durant el part i aquest fet trastocarà els plans de la família i també els de la Shira.

Switch to mobile version