Autor Societat
26 Juny 2014 a 13:30

Tot a punt per la segona trobada de Crida per Sabadell

Dissabte a la Granja del Pas 

Crida per Sabadell

El grup promotor de la Crida per Sabadell organitzarà una assemblea el proper dissabte, 28 de juny, que tindrà lloc a la Granja del Pas al Parc Central del Vallès (Sabadell Sud).

Així mateix, està programada a les 9’30h la presentació i explicació de la jornada #CridaperSabadell. Un cop acabada, es farà la posada en comú de la feina dels grups temàtics: emergència social, model de ciutat, participació democràtica. A les 11.30h  es farà el treball en grups temàtics. A continuació està previst el vermut amb experiències d’altres candidatures alternatives, que serà la prèvia del dinar. Per acabar, es faran debats organitzatius.

Els integrants de #CridaperSabadell i els col·lectius que hi donen suport (CUP, Entesa per Sabadell i Moviment Popular de Sabadell) volen crear espais de trobada on abordar la situació econòmica i social que es viu a Sabadell, i també discutir col·lectivament quins són els elements centrals d’un marc de lluita pels interessos de la majoria treballadora. 

Switch to mobile version