Autor Futbol
4 Juny 2014 a 16:30

Nauzet Pérez: “Si estem aquí, és perquè ens ho hem guanyat”

El CE Sabadell està obligat a guanyar

CE Sabadell

Imatge cedida per CE Sabadell

El porter canari del CE Sabadell, Nauzet Pérez, ha comparegut aquest migdia a la sala de premsa a les instal·lacions de Sant Oleguer.

Nauzet, està convençut que si l’equip aconsegueix la victòria aquest dissabte davant del Recreativo de Huelva, la promoció serà una realitat: “Estic convençut que si guanyem dissabte, jugarem el play-off per l’ascens“, ha declarat. A més, ha reconegut els mèrits que ha fet l’equip per arribar a l’última jornada amb opcions de disputar el play-off, una situació molt complicada al mes de novembre. “Si estem aquí, és perquè ens ho hem guanyat. Ningú recorda les primeres quinze jornades on estàvem a baix de tot“, ha explicat.

El porter també ha donat importància a l’ambient que es pot tornar a viure a la Nova Creu Alta, on el ritme de venta d’entrades és força elevat, i s’espera un altre ple com el del dia del Tenerife. És per això que ha explicat la importància de la gent: “Quan surt al camp i el veus ple, tens uns moments de gaudir d’allò, però de seguida et poses en el partit“. Per últim, ha declarat que “acabi com acabi l’últim partit, la gent ha d’estar orgullosa de la gran temporada que ha fet aquest equip“.

Demà l’equip farà una sessió d’entrenament a l’Hotel La Mola i divendres farà l’última sessió a l’estadi de la Nova Creu Alta.

Switch to mobile version