Autor Cultura
4 Juny 2014 a 14:00

L’Associació artística Kakaiba representarà Terra Baixa a Sabadell

Serà al Teatre Principal

Teatre Principal

Teatre Principal // Foto: Sergi Colomer

L’Associació artística Kakaiba, que aquest any celebra el cinqué aniversari, representarà el proper diumenge, 8 de juny, Terra Baixa, d’Àngel Guimerà. La funció serà al Teatre Principal de Sabadell, a les 18h

Aquesta obra la van estrenar fa un any i mig al Casal Pere Quart amb la col·laboració del CNL de Sabadell (Centre Normalització Lingüistica) amb les entrades exhaurides. També es va fer a La Bàscula a la Festa Major de Sabadell, a més de passar  per diferents ciutats de Catalunya amb una gran acollida, com Castellar del Vallès, Palau-Solità, Colomers o Solsona, entre d’altres.

Així mateix, l’Associació artística Kakaiba va decidir fer una última representació de l’obra i escollir un teatre emblemàtic com és el teatre principal.

Switch to mobile version