Autor Política
30 Juny 2014 a 17:00

L’Ajuntament donarà suport als afectats per les estafes del Fórum Filatélico

La moció ha estat presentada pel grup municipal d’EUiA

Joan Mena // Imatge d'arxiu cedida per EUiA de Sabadell

Joan Mena // Imatge d’arxiu cedida per EUiA de Sabadell

La Junta Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell ha aprovat una moció presentada per Esquerra Unida i Alternativa per demanar al Ministeri d’Economia que faci una oferta d’adquisició de les quantitats reconegudes com a crèdit a través del ICO.

Han passat vuit anys des de l’estafa a les empreses Fórum Filatélico i Afinsa, en la qual un total de 477.321 famílies d’arreu l’estat, d’aquestes unes 7.000 són de Sabadell, van perdre els seus estalvis.

Segons les dades que consten, el 94,81% dels afectats tenia invertides quantitats inferiors als 50.000€ procedents, en la gran majoria dels casos, d’estalvi familiar obtingut en períodes de fins a 20 anys.

Recollint la proposta encaminada per les associacions d’afectats a tot l’Estat, i prenent consciència de la situació que el grup municipal d’Esquerra Unida i Alternativa ha tingut en compte els casos sabadellencs, ha vist aprovada una moció presentada per aquest grup a la Junta de Portaveus de l’Ajuntament a través de la qual s’incita al govern central a que accepti i porti a terme la proposta plantejada per la Plataforma Solución Fórum-Afinsa impulsada per ADICAE i la Federación de Clientes de Afinsa y Fórum Filatélico per buscar una solució als afectats.

Switch to mobile version