Autor Política
30 Juny 2014 a 14:00

L’Ajuntament de Cerdanyola retira del ple la resolució del contracte de gestió pública del PEM Guiera

El Consistori reitera la defensa del servei públic

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès // Imatge del web Wikimedia Commons

El govern municipal de Cerdanyola del Vallès va retirar del ple la resolució del contracte del servei públic de gestió i explotació del PEM Guiera. L’acord que es duia a votació era fruit del treball de tècnics i jurídics de l’Ajuntament i s’havia consensuat amb els tècnics de la Federació Catalana d’Handbol. El contracte resolia la situació que es dóna a l’equipament, i des de l’Ajuntament es reitera la defensa del servei públic que s’ofereix al PEM Guiera.

Es va retirar aquest punt degut a que el govern municipal va comprovar que no hi havia el suport necessari dels grups municipals, tenint en compte la importància del tema en canviar un dels grups municipals l’orientació del seu vot poc abans del ple.

De moment l’Ajuntament resta a l’espera de la decisió que prengui el 2 de juliol el jutge mercantil sobre el concurs de creditors de la Federació Catalana d’Handbol i assenyala que se seguirà apostant pels interessos dels equipament de la ciutat del PEM Guiera.

Switch to mobile version