Autor Societat
19 Juny 2014 a 16:00

La terminal T1 de l’Aeroport de Barcelona-el Prat fa cinc anys

Amb un trànsit de 111 milions de passatgers

aeroport el prat

Imatge del web de la Generalitat de Catalunya

La terminal T1 de l’Aeroport de Barcelona-el Prat compleix avui el seu cinquè aniversari, després de la seva entrada en servei el 17 de juny de 2009. Al llarg d’aquests anys han passat per les seves instal·lacions un total de 111.020.189 passatgers, s’han fet 1.296.905 moviments d’aterratge i enlairament i s’han gestionat uns 70 milions de maletes.

Durant aquest període, 18.220.182 persones han fet servir les llançadores que uneixen les terminals T1 i T2 i l’aparcament de la terminal, que amb una capacitat per a 10.000 places ha tingut una ocupació de més d’11 milions de vehicles. D’altra banda, han passat 16.380.775 taxis per la graella de la T1 al llarg d’aquests cinc anys.

Quant a serveis, s’han atès un total de 568.084 passatgers amb Mobilitat Reduïda (PMR). Així mateix, les sales vips han rebut més de 2,2 milions d’usuaris i més de 14.000 persones han fet ús de la zona wellness. A més, la terminal i els seus serveis han estat premiats en repetides ocasions.

L’entrada en servei de la T1 va ser el 17 de juny del 2009, quan Star Alliance va iniciar la seva operativa en aquesta terminal. En una segona fase s’hi van desplaçar les companyies de l’aliança One World i les intercontinentals, per culminar el trasllat de companyies el 25 d’octubre amb l’aliança Sky Team. Actualment, a la T1 operen 50 companyies aèries.

Des de la seva posada en marxa, s’han incorporat nous serveis a fi de millorar la qualitat que ofereix tant als passatgers com a les companyies aèries; tals com equips de lectura automàtica de la targeta d’embarcament, nous sistemes de mobilitat, desfibril·ladors,
parcs infantils, carretons portaequipatges amb gestió a través de la xarxa WiFi, detectors de traces per a cadires de rodes, punts informatius virtuals, filtres de seguretat per a famílies i PMRs amb carril ràpid, o el carril bici des del Prat de Llobregat.

Com a resultat de la tasca del Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries (CDRA) format per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Cambra de Comerç i Aena, Barcelona s’ha convertit en l’aposta de companyies internacionals. Ciutats com Doha, Miami, Sao Paulo, Pequín i Charlotte s’han afegit al mapa de destinacions d’un aeroport que ja enllaçava amb Montreal, Toronto, Nova York, Atlanta, Buenos Aires, Bogotà, Singapur o Filadèlfia. Des de febrer d’aquest any, la companyia dels Emirats opera un vol diari a Dubai, sent la primera aerolínia a introduir un servei regular a Espanya. A més, la presència de la companyia Vueling ha augmentat la xifra de passatgers de l’aeroport i ha convertit Barcelona en una de les ciutats millor connectades d’Europa.

Amb l’objectiu de millorar el servei comercial a l’aeroport, Aena va iniciar el 2012 un procés de remodelació comercial. A la T1 es va planificar un nou centre comercial que enguany comptarà amb més de 20.200 m2 de superfície en els quals s’ubiquen 30 punts de restauració i 50 botigues. El local de World Duty Free, de 2.250 m2, s’erigeix com una de les botigues lliures d’impostos més importants de la xarxa d’Aena.

Per la seva banda, la remodelació de la superfície destinada a botigues i restauració de la T2 mostra la voluntat d’Aena d’optimitzar l’oferta comercial de l’espai, que compta amb 29 botigues i 13 restaurants repartits en poc més de 10.200 m2.

Switch to mobile version