Autor Esports
30 Juny 2014 a 18:00

La SC Colon es proclama campiona de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de Billar a Tres Bandes

Per segon any consecutiu

Integrants de l'equip de la Societat Coral Colon

Integrants de l’equip de la Societat Coral Colon amb Josep Ayuso // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

L’equip sabadellenc de la Societat Coral Colon ha aconseguit revalidar el títol de campió aconseguit l’any passat a la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de Billar a Tres Bandes. S’ha disputat a Madrid entre el 12 i el 15 de juny on han aconseguit sumar així una ratxa de tres finals consecutives en aquest campionat de billar a tres bandes: segons el 2012 i primers el 2013 i 2014.

Els de la Creu Alta van superar a la final al CB Mataró, per 6 punts a 2. Els tiradors del SC Colon durant aquesta fase final han estat Daniel Sánchez, Nikos Polychronopoulos, Josep Maria Mas i Carlos Crespo. El camí en aquesta fase final va ser immaculat: primer a la fase de grups, davant del Kalima Rivas de Madrid, l’Alacant BC i el Delikia Gandia, victòria a semifinals contra el CB Sants i la final contra l’equip mataroní.

Com a mostra del domini sabadellenc en aquest campionat, Daniel Sánchez i Nikos Poluchronopoulos van ocupar el primer i segon lloc respectivament en el rànquing individual del campionat, amb les millors mitjanes de caramboles/entrades. Amb la revalidació del campionat, el SC Colon tornarà a representar Espanya al Campionat d’Europa de Clubs de Billar a Tres Bandes. Així doncs, ho farà per tercera vegada consecutiva en aquest campionat del qual va ser medalla de bronze el 2013 i cinquè classificat aquest any.

Durant la recepció el president de l’entitat, Pere Reginaldo, ha volgut destacar “la feina feta pels membres de l’equip i de l’entitat, que els darrers tres anys han aconseguit triomfs molt importants gràcies a l’esforç i la constància”, i ha afegit que “és d’agrair també el recolzament permanent de l’Ajuntament que, a més, avui ens fa aquest reconeixement”.

Seguint la línia s’ha pronunciat el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso que agraïa la tasca que ha fet l’entitat “no només en el món del billar o dels escacs, sinó en l’àmbit social. La seva història està arrelada a la ciutat i a la Creu Alta i, a més, porteu el nom de Sabadell arreu. Aquest títol és fruit del vostre esforç i de la qualitat de la feina feta des de la Junta Directiva, des de l’escola i, per descomptat també de la disciplina dels competidors”. Ayuso ha afegit que “volem estar al vostre costat perquè feu ciutat. Us animo a continuar per aquest camí i a retrobar-nos l’any vinent”.

Switch to mobile version