Autor Economia
18 Juny 2014 a 14:00

La Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà acull una xerrada sobre productes financers

Es van donar diferents consells

Barberà

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

La sala Salvador Allende de la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie va acollir el passat dijous, 12 de juny, una conferència sobre els productes financers, a càrrec del tècnic d’AICEC-ADICAE, associació de persones consumidores especialitzada en la seva defensa en l’àmbit financer, Víctor García.

Durant la xerrada es va posar sobre la taula les característiques d’alguns productes financers com els d’estalvi i inversió, crèdit o d’hipoteques, i assegurances, així com aconsellar que s’ha de saber a l’hora de contractar-los. A més, a la conferència es va mostrar la necessitat dels consumidors de ser conscients dels productes que contracten, i conèixer quins són els seus drets per poder reivindicar-los i defensar-los davant qualsevol incidència. També es va aconsellar de la importància de convertir-se en persones crítiques, exigents i responsables davant la banca i el consum dels seus productes, ja que moltes persones pateixen de ser excessivament confiades.

Víctor García va explicar que quan un usuari cregui que ha patit un mal funcionament, demores o falta d’atenció per part de les entitats bancàries, és important tenir clar que es pot reclamar. Per això, la persona s’ha de dirigir al servei d’atenció al client o al defensor del client de la pròpia entitat abans de dos mesos, acreditant de forma clara i concreta el motiu de la seva reclamació.

Switch to mobile version