Autor Sanitat
9 Juny 2014 a 17:00

Els CAPs de Sabadell obriran matí i tarda durant el mes d’agost

Les negociacions amb l’Ajuntament ho han fet possible 

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Gràcies a la trobada que es va celebrar la setmana passada a l’Ajuntament i a la predisposició al diàleg que van demostrar els membres participants, els CAPs de Sabadell obriran matí i tarda durant el mes d’agost. Sobre aquesta sessió, Cristina Molero, regidora de Salut va agraïr “la voluntat d’escoltar i arribar a acords per part de la Generalitat i els proveïdors sanitaris”. Sobre la decisió presa, ha afirmat que: “no seríem congruents amb el nostre rebuig a les retallades si no explicitéssim el desacord amb mesures que es prenen per aquest motiu”.

A aquesta reunió hi van assistir: la regidora de Salut, Cristina Moreno; representats dels grups municipals; el director del Sector Sanitari del Vallès Occidental Est del CatSalut, Joan Parellada; el director del Servei Atenció Primària del Vallès Occidental, Josep M. Bonet; el director de l’Atenció Primària Metropolitana Nord, Rafael Gracia; la directora executiva del Taulí; i representats de la Federació d’Associacions de Veïns (FAV).

Encara no s’ha decidit si es tancarà el Concultori del Poblenou durant l’agost. La FAV demana l’obertura de la instal·lació i ha sol·licitat la reconsideració d’aquesta mesura. En cas de tancament, la Generalitat s’ha compromès a augmentarà l’atenció domiciliària a la zona per atendre als pacients amb dificultats de mobilitat i els altres podrien ser atesos al CAP La Serra. ha confirmar la decisió en els propers dies.

Switch to mobile version