Autor Societat
30 Juny 2014 a 13:30

Dos motoristes enxampats fent trial al Parc Natural de Sant Llorenç

S’ha reforçat la vigilància al parc

Imatge del blog Trail Sant Llorenç del Munt

Imatge del blog Trail Sant Llorenç del Munt

Segons informa el blog Trail Sant Llorenç del Munt, uns excursionistes van veure dos motoristes d’uns 70 anys d’edat practicant trial dins l’àmbit de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac. Van ser vistos i fotografiats per grups d’excursionistes en el moment que anaven pel corriol que des del Coll de la Grua va a la Castellassa de Can Torres i continua per la carena de l’Illa.

Els excursionistes van recordar als motoristes que aquesta pràctica està prohibida des de fa anys. Els guardes del Parc Natural i els Mossos d’Esquadra han reforçat la vigilància per acabar definitivament amb la pràctica del trial a Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac.

Switch to mobile version