Autor Societat
30 Juny 2014 a 12:30

David Baró guanya el Primer Premi Nacional de Mentalisme 2014

Barceloní establert a Sabadell

David Baró

David Baró // Imatge cedida per la Cambra de Sabadell

David Baró, mentalista barceloní establert a Sabadell, ha guanyat el Primer Premi Nacional de Mentalisme en el transcurs del XXXIII Congrés Màgic Nacional que ha tingut lloc a Càceres. El premi li permet classificar-se directament al Congrés Mundial de Màgia FISM.

En aquest congrés es donen cita els mags més destacats del país, i algun d’internacional. Hi ha actuat i impartit conferències artistes com Juan Tamariz, considerat el millor mag del món; o Jeff McBride, mag internacional procedent de Las Vegas.

La participació als Premis Nacionals ha d’estar avalada, així que David Baró va comptar amb el suport de la societat més antiga del país: l’Associació Catalana d’Il·lusionisme A.C.A.I.

Baró es dedica al món de l’espectacle des dels 9 anys. Des del 2008 forma part de l’A.C.A.I. i és allà on coneix la branca del mentalisme, on s’hi aglutina la telepatia, la precognició o la telecinesis, entre d’altres disciplines.

Switch to mobile version