Autor Economia
12 Juny 2014 a 14:00

Conveni de col•laboració entre Catalunya Caixa i Femarec

Per impulsar la inserció de persones amb discapacitat

El conveni ajudarà a la inserció laboral de persones amb discapacitat // Foto: Joan Murcia

El conveni ajudarà a la inserció laboral de persones amb discapacitat // Foto: Joan Murcia

Aquest matí ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració entre Catalunya Caixa i Femarec, al centre d’aquest últim a Barcelona. Catalunya Caixa ha seleccionat Femarec per desenvolupar un programa social a la capital catalana. A la signatura hi han assistit Josep Maria González, Director Territorial de Barcelona de CatalunyaCaixa; Amèlia Clara, Presidenta de Femarec; Glòria Rognoni, Directora de la Companyia de Teatre de Femarec; i Actors i actrius de la Companyia de Teatre de Femarec

El projecte d’inserció laboral, d’uns 75.000 euros, permetrà la participació de 50 persones, amb accions directes amb el Servei d’Anàlisis de l’Ocupabilitat i el Club de la Feina.

Amb aquest acord, l’entitat bancària patrocinarà la nova producció de la Companyia de Teatre de Femarec, que s’estrenarà a finals d’any. La intenció és crear llocs de treball per diversos col·lectius en risc d’exclusió social. A més, aquest conveni assegura la continuïtat del 18è espectacle de la Companyia dirigida per Glòria Rognoni i integrada per actors i actrius amb discapacitat i/o Trastorn Mental Sever, que acaba de rebre el premi d’Honor BBVA de Teatre.

Switch to mobile version