Autor Cultura
26 Juny 2014 a 17:00

Aquest diumenge, 52è Aplec de la Sardana de Sabadell

A la Font de Can Rull

sardanes

Foto d’arxiu. Cobla Sabadell Jovenívola tocant a Sabadell // Foto: Àlex Callao

El proper diumenge dia 29 de juny, a la Font de Can Rull, es celebrarà el 52è Aplec de la Sardana de Sabadell. Comptarà amb les Cobles Jovenívola de Sabadell, Mediterrània i La Principal del Llobregat. L’esdeveniment està organitzat per Sabadell Sardanista, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

Les sardanes començaran a les 11h del matí, amb “Dubte”, de Manel Saderra, ballada per la Principal de Llobregat. Es preveuen un total d’onze peces al matí. Entre elles, una conjunta de les tres cobles: “Salvador cansalader”, de Carles Rovira. A les 14h, es realitzarà un dinar de germanor, amb arrossada popular amb beguda i cafè.

Ja a la tarda, les sardanes continuaran a partir de les 16:30h, i a partir de les 17h, es retrà homenatge a Lluís Subirana. En aquesta imatge, es pot veure la llista sencera de les sardanes que es ballaran.

 

Switch to mobile version