Autor Entitats
30 Juny 2014 a 12:00

3ª Festa Minisocis de la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell

Ahir a la plaça del Doctor Robert

 

Protectora animals

Foto: Joan Murcia

La festa-trobada de socis-voluntaris de curta edat (infants) s’ha allargat de 10 a 14.amb diferents  actiivitats.De 10h a 12h han gaudit de jocs de lleure, tallers de pintar dibuixos dels animals, amb mural dels desitjos, maquillatge, etc.; i també jocs de taula infantils a càrrec de la botiga Homoludicus de Sabadell. També, de 10h a 13h, han experimentat amb bombolles de sabó i malabars rítmics a càrrec del Grup Ximbom.

 A les 12h, l’acte central amb una desfilada de gossos “infantils” ja que els voluntaris que els passejaven eran infants que s’havien inscrits com a voluntaris de la protectora, en adopció. Amb aquesta acció, la protectora vol donar a conèixer la greu situació que pateix provocada, especialment pels abandonaments Una hora més tard, un espectacle de clown infantil de Namaray, amb música, màgia ha portat molta diversió tant per petits com per grans.

Protectora Animals

Foto: Joan Murcia

També s’han fet  sorteigs d’ un lot de productes JOVI, d’ un sopar per dues persones a Can Pagès, i d’ un lot de jocs de taula de la botiga Homoludicus de Sabadell, entre totes les persones que havien fet una donació de 3 euros. També han rebut un regal  tots els nens que han participat en les activitats.

Switch to mobile version