Autor Economia
2 Maig 2014 a 09:00

Una delegació del Marroc visita Sabadell per establir vincles institucionals i empresarials

En l’àmbit de les energies renovables i l’eficiència energètica

Imatge del web de l'Ajuntament de Sabadell

Imatge del web de l’Ajuntament de Sabadell

Una delegació del Marroc ha visitat aquest matí Sabadell on s’han iniciat vincles institucionals i empresarials de col·laboració en l’àmbit de les energies renovables i l’eficiència energètica. La delegació ha estat encapçalada per representants de la Direcció Regional de Tànger del Ministeri d’Energia, Mines, Aigua i Media Ambient del Marroc, juntament amb d’altres membres d’institucions regionals i empreses. La trobada s’ha produït al Vapor Llonch, la Cambra de Comerç de Sabadell i el Parc Central del Vallès i hi ha assistit el regidor de Promoció Econòmica i Sostenibilitat, Lluís Monge, juntament amb el sotspresident segon i president de la Comissió d’Internacionalització de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich, i el president del Gremi d’Instal·ladors de Sabadell i Comarca, Marià Brunet.

L’objectiu de la trobada ha estat compartir experiències entre els representants de les administracions públiques  marroquina i catalana per intercanviar informació sobre estratègies polítiques que es promouen en cada país per al foment de les energies renovables. D’altra banda, la trobada s’ha plantejat per apropar i crear nous vincles empresarials entre els dos països.

La trobada ha servit per programar una jornada de treball entre els representants del Gremi d’Instal·ladors i del Centre Metal·lúrgic de Sabadell amb el representant de l’Associació d’Emprenedors de Fred i Climaització i Energia Solar del Nord del Marroc per concretar un marc de col·laboració que permeti posar en contacte empreses de Catalunya i Marroc.

Switch to mobile version