Autor Societat
31 Maig 2014 a 12:07

Un motorista mort en un accident a Montcada i Reixac

La víctima tenia 38 anys

Imatge de Wikimedia Commons

Imatge de Wikimedia Commons

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest matí s’ha registrat un accident mortal de trànsit al punt quilomètric 78,6 de la C-33 a l’altura de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) en sentit Barcelona.

A les 6.56h del matí, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre entre una motocicleta i un turisme, en el que el conductor del vehicle de dues rodes ha resultat mort. Es tracta de Ramon R.B. de 38 anys i nacionalitats espanyola.

En l’accident hi han treballat sis patrulles dels Mossos d’esquadra i 4 ambulàncies del SEM. L’accident ha provocat 1 quilòmetre de retencions en sentit sud que a hores d’ara ja està normalitzat.

Switch to mobile version