Autor Ensenyament
12 Maig 2014 a 18:00

Un equip de Sabadell ha creat “Kidnelis”, un innovador joc educatiu de taula

Potencia la lectoescriptura

kidnelis

Un equip d’emprenedors de Sabadell han dissenyat l’innovador joc educatiu de taula Kidnelis (www.kidnelis.com),  que potencia la lectoescriptura dels infants de més de 5 anys, amb creativitat i bon humor. Avalat pel doctor en pedagogia Carles Rodrigo, el joc el comercialitza  l’empresa Sabadell Shop.

Amb el subtítol Veritats, mentides i imaginació, proposa als infants fitxes amb frases ocurrents perquè les llegeixin i escriguin en lletra d’impremta o lligada i després decideixin si són verdaderes o falses. La diversió infantil es prorroga amb un debat verbal, ja sigui amb família o a l’escola, sobre la credibilitat de les afirmacions que han redactat. El joc, que s’ha dissenyat en català, castellà i anglès per a no nadius, consta d’un kit amb 100 fitxes, llapis, goma d’esborrar i un bloc de notes.

La mecànica del joc és “senzilla i molt motivadora, ja que els infants se senten protagonistes i fan seves les frases. Aprenen, mentre es diverteixen i, per tant, assoleixen millor els coneixements”, explica Rodrigo. Aquest pedagog i docent en actiu va crear el joc artesanalment a casa seva amb senzilles fitxes de cartolina i l’ha estat provant durant una vintena d’anys amb els alumnes de l’escola Sagrada Família de Sabadell, amb un èxit aclaparador.

Switch to mobile version