Autor Economia
23 Maig 2014 a 14:00

Tot apunt per la festa del comerç just i la banca ètica a Sant Quirze del Vallès

Es farà al Parc de les Morisques

Sabadell Festa i Tradició 3

Sant Quirze del Vallès organitzarà el proper diumenge, 25 de maig, la festa del comerç just i la banca ètica. Així mateix, entre les 11h i les 14h, el Parc de les Moriques acollirà diferents activitats per celebrar i divulgar fórmules que permeten construir una economia social i solidària.

De fet, fa quinze anys que aquesta festa se celebra a Catalunya, enguany a 35 municipis i amb la participació d’entitats de tot el país. Sota el lema Desmarca’t, hi ha alternatives, la festa vol mostrar a la ciutadania les alternatives actuals, perquè així coneguin el comerç que enriqueix tothom, i unes finances que permeten ser coherents amb els nostres valors i principis.

A Sant Quirze la festa està organitzada per l’Ajuntament i les entitats Acció Solidària del Vallès, Asociación de Cooperación y Ayuda, Ateneu del Món, Fundació Benèfica Quetzal, ONG Nuevos Pasos i Sant Quirze pels Infants. Hi col·laboren Setem, Alternativa 3, Fets, Fiare, Intermón Oxfam, XES, Xarxa de Consum Solidari, Fundació Grup Tercer Món Mataró i la Diputació de Barcelona.

El programa compta amb diferents activitats com: venda de productes de comerç just, exposició i venda d’artesanies del sud, mercat d’intercanvi, jocs gegants, futbolí gegant per a tota la família, taller “Pagesos de ciutat”, a càrrec d’Ester Casanovas; taller de Henna, a càrrec del col·lectiu d’estudiants àrabs de la UAB; taller de trenes africanes, entre d’altres.

Switch to mobile version